over anders

anders adviseert

Natuurlijk bieden we kwaliteit en zijn we dynamisch. Net als die andere één miljoen bedrijven die je op Google vindt onder dezelfde keywords. Maar met jong en dynamisch is nog niemand rijk geworden. We zijn dan ook veel meer. Doen meer. Gaan voor concrete resultaten en laten loze woorden voor wat ze zijn.

Onze belangrijkste dienst is dat we ‘ontzorgen’. Jij bepaalt de richting, wij regisseren en voeren uit. Onze ervaring in het bedrijfsleven komt daarbij goed van pas. Evenals het feit dat we luisteren, doorvragen, meedenken, duidelijke taal spreken en gewoon heel hard werken voor onze centen. En voor die van jou natuurlijk.

dit is anders

Paul Tünnissen

Paul Tünnissen

Directeur

Björn Geenen

Björn Geenen

Directeur

Judith

Judith

Creative assistant

onze diensten

Op deze site laten we je zien wie we zijn en wat we voor je bedrijf kunnen betekenen. Ook geven we je nuttige tools in handen. We hopen dat je gemakkelijk je weg vindt op deze site. Zo niet: bel of mail ons gerust even. Ook voor opbouwende kritiek staan we namelijk open.

Bedrijfsadvies

Kies je voor een eenmanszaak of toch liever voor een bv? Wil je weten of je in aanmerking komt voor subsidie?

Fiscaal & Juridisch advies

Of je nu net je onderneming start of al wat langer bezig bent: soms zijn er vragen waar je het antwoord gewoon even niet op weet.

Personeels-administratie

Onderzoek heeft al vaker bewezen dat medewerkers die zich prettig voelen in een organisatie, beter presteren.

Bedrijfsadministratie

Je financiële administratie moet goed op orde zijn. Dat is niet alleen een wettelijke vereiste, het geeft je ook direct inzicht in de gezondheid van je onderneming.

Accountancy

De Dikke van Dale omschrijft accountancy als ‘het inrichten, bijhouden en controleren van de boekhouding van ondernemingen’.

Anders Online

Anders Accountants is ook online goed bereikbaar. Zo bieden we voor bestaande opdrachtgevers een Klantenportaal, een Online administratiesysteem

Vrijblijven afspreken
kom op de koffie!

Jij bepaalt de richting, wij regisseren en voeren uit. Onze ervaring in het bedrijfsleven komt daarbij goed van pas. Evenals het feit dat we luisteren, doorvragen, meedenken, duidelijke taal spreken en gewoon heel hard werken voor onze centen. En voor die van jou natuurlijk.

3 + 5 =